Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصلنامه سروماندگار توسط واحد روابط عمومی این شرکت دانش بنیان گردآوری و چاپ می شود که در این خصوص با سردبیر فصلنامه سرو ماندگار مصاحبه این انجام شده است که به شرح ذیل آمده است:

به گزارش اقتصاد آنلاین ، احسان ابراهیمی سردبیر فصلنامه سروماندگار در این رابطه گفت: نشریه "سرو ماندگار" به عنوان نخستین نشریه در حوزه کاتالیست است که با برجسته کردن اهمیت مساله بومی سازی کاتالیست، به انتشار مقالات و دستاوردهای علمی دانشمندان کشورمان در این حوزه می پردازد؛ که علاوه بر آن در هر شماره این نشریه به نشر آخرین اخبار و دستاوردهای صنعت کاتالیست در سطح بین الملل و نشر سرگذشت شرکت های موفق این حوزه پرداخته میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی با بیان اینکه تاکنون برخی از صنایع کشور حمایت سازنده و ملی گرایانه ای نسبت به مساله داخلی سازی کاتالیست داشتند، افزود: در نشریه سرو ماندگار با نگاهی جامع به نشر تجارب ماندگار حامیان بومی سازی صنعت استراتژیک کاتالیست در راستای ترویج فرهنگ استفاده از کالای "ایران ساخت" پرداخته شده است.

وی یادآور شد: اهمیت کاتالیست به عنوان یک کالای استراتژیک در صنایع کشور مانند قلب تپنده فرآیندهای شیمیایی می باشد که صنایع کشور وابستگی شدیدی به این کالا دارند.

ابراهیمی ضمن دعوت از مدیران، متخصصین و محققین حوزه کاتالیست برای ارسال مقالات و تجارب مدیریتی خود  افزود: شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو در حال حاضر بعنوان پیشگام تولید کاتالیست برای صنایع کشور به شمار می آید که با هدف نشر آخرین دستاوردهای حوزه کاتالیستی و نیز تجارب مدیریتی در این حوزه، اقدام به انتشار این فصلنامه نموده است، بطوری که مقالات علمی آن توسط اساتیدی به نام و با داشتن تجارب ارزنده ای در حوزه داوری برگزیده ترین نشریات تخصصی و معتبر این حوزه در سطح بین المللی، بازبینی و بررسی می گردد. لذا فصلنامه سرو ماندگار را میتوان حلقه ارزشی برای توسعه ارتباطات میان محققین، مدیران و متخصیین صنعت کاتالیست دانست.

ابراهیمی که مدیر روابط عمومی و ارتباط با مشتریان شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو نیز است، افزود: این شرکت دانش بنیان در جهت هم افزایی میان متخصصین حوزه کاتالیست، در شرکت های مصرف کننده کاتالیست و شرکت های پیمانکار و مشاوره این حوزه تاکنون اقدام به برگزاری بیش از بیست کارگاه آموزشی نموده است که طبق نتایج نظرسنجی و تحقیقات صورت گرفته، اثر مثبتی بر افزایش سطح علمی و آگاهی مدیران و کارشناسان این حوزه و نیز افزایش راندمان و بهره وری سازمانی در حوزه تولید نیز داشته است که این خود اقدامی منحصر به فرد در حوزه صنایع تکنولوژی پیشرفته به شمار می آید.

وی ضمن ابراز خرسندی از تقارن چاپ شماره سوم فصلنامه سرو ماندگار با سالروز میلاد باسعادت امام رضا(ع) ، گفت: از مهمترین مطالب شماره سوم فصلنامه سرو ماندگار میتوان به مصاحبه و یادداشت های مدیران شرکت­های فولاد مبارکه اصفهان، شرکت پتروشیمی رازی، شرکت پالایش نفت شیراز و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان پیشگامان و حامیان صنعت کاتالیست ایران اشاره نمود.

شایان ذکر است که نخستین شماره فصلنامه سروماندگار همزمان با برگزاری نخستین همایش بومی سازی کاتالیست های صنایع پتروشیمی و پالایشی به چاپ رسید. علاقه مندان به دریافت این فصلنامه می توانند با واحد روابط عمومی شرکت نفت و گاز سرو تماس حاصل نمایند و یا نسخه الکترونیکی آن را از وبسایت این شرکت دریافت نمایند.

پربیننده ترین اصلاح حقوق کارکنان صنعت نفت تا پایان تیر چرا عراق قرارداد نفتی ۲میلیارد دلاری با چین را لغو کرد؟ چرا بایدن نمی خواهد نفت گران شود؟ قیمت نفت در نزدیکی بالاترین سطح سال۲۰۱۸ / بازار چشم انتظار نشست اوپک پلاس علت کُند شدن روند تکمیل نیروگاه‌ های ۲ و ۳ بوشهر / پیشنهادهایی به کمیسیون اقتصادی دولت برای حل مشکل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت شرکت دانش بنیان حوزه کاتالیست نفت و گاز سرو صنایع کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر

به گزارش خبرنگار مهر ‌مقررات دست و پاگیر از بزرگترین مشکلات کارآفرین‌ها است. کارآفرین‌ها با وجود قوانین حمایت‌گر و بهبود نسبی شرایط، هنوز هم با موانعی از قبیل اجرای ضعیف و ناقص قوانین، مشکلات مربوط به زیرساخت مانند قطعی برق تولیدی‌ها و بوروکراسی اداری مواجه هستند.

در شرایطی که تولید حرف و هدف اول کشور است؛ بازیگران تولید یعنی تولیدکننده و کارآفرین باید بتوانند کسب و کار خود را راحت راه بیندازند و بعد به سرعت به سمت توسعه آن بروند. برنامه پایش‌، شب گذشته فرصتی را فراهم کرد تا کارآفرین‌ها به صورت زنده و مستقیم از مشکلات‌شان بگویند. از مقررات زائد یا سخت‌گیرانه‌ای که راه رسیدن به تولید را برایشان دورتر کرده است.

مهدی شفیعی قاسمی، اولین مهمان پایش بود. او صاحب شرکتی دانش‌بنیان است و در زمینه انرژی و تجهیزات تکنولوژی برای صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و آب فعالیت می‌کند. شرکت او ۱۴ سال پیش به همراه ۲۰۰ فارغ‌التحصیل دانشگاه شریف تأسیس شد. این کارآفرین درباره قوانین و مقرراتی که سد راه کسب و کارش شده است، گفت: «در زمینه‌هایی قانون داریم اما دراجرا ضعیف است. مثلاً یک پروژه‌ای را با هزار زحمت برای کارفرما ارائه می‌دهیم. به بخش ضمانت‌نامه که می‌رسد؛ قانون اجازه می‌دهد که از صندوق‌های پژوهش فناوری استفاده کنیم اما کارفرما که گاهی خصولتی و شبه دولتی است؛ می‌گوید در آئین‌نامه آمده اما چون ریسک دارد نمی‌پذیریم. این باعث می‌شود مثلاً ۵ درصد به هزینه‌های شرکت اضافه شود. قانون جهش تولید دانش‌بنیان حمایت‌های بسیاری را برای تولید دارد. درواقع بالادستی تسهیلات را تصویب می‌کند اما وقتی به بانک‌ها می‌رسد، می‌گویند فقط باید تضمین ملکی بدهید.»

تولید دانش‌بنیان، ضرورت کشور

شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط امروز کشور به دانش‌فنی بسیاری دست‌یافته‌اند که نیاز کشور را به واردات برخی از محصولات، تأمین کرده‌اند. شفیعی، کارآفرین حوزه دانش‌بنیان دراین‌خصوص گفت: «یکی از محصولاتی که تولید می‌کنیم و سطح دانش فنی بالایی دارد؛ زنجیره لوله‌های پی‌وی‌سی است. این لوله‌ها در خانه‌ها و زیرزمین و این موارد استفاده می‌شود. قبلاً این محصول را از اروپا وارد می‌کردیم اما یک روز گفتند که دیگر نمی‌توانیم به ایران این محصول را بدهیم. اگر ما تولید نمی‌کردیم، کل زنجیره کشور دچار مشکل می‌شد. یکی از مسئولان این حوزه می‌گوید تولید دانش‌بنیان در کشور به ضرورت تبدیل شده است.»

شفیعی اذعان داشت که اگر مسئولان بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان نگاه بیشتری داشته باشند و به طور مثال اگر مجوزی خواستند راحت‌تر و با تشریفات کمتری به او بدهند؛ در حوزه دانش‌بنیان‌ها بسیار رشد خواهیم کرد.

کارآفرین‌ها پای‌کار تولید هستند

مهمان بعدی برنامه پایش چهارم اردیبهشت هم کارآفرین بود. ناصرسادات، کارآفرین حوزه کشاورزی و دام‌پروری است. او کارش را از سال ۸۹ آغاز کرده و حالا به مرحله صادرات محصولات کشاورزی نیز رسیده است.

این کارآفرین از مشکلاتی مانند استعلام‌های موردنیاز برای تأسیس دام‌پروری و گلخانه گله داشت. او درباره یکی از مشکلات زیرساختی مربوط به کسب و کارش گفت: «یکی از مشکلات، قطعی آب چاه‌های کشاورزی است. سال گذشته خیلی از کشاورزان ضرر دیدند؛ زیرا وقتی گلخانه تأسیس می‌شود اگر تنها یک ربع برق نداشته باشد، تمام محصولاتش در گرمای تابستان از بین می‌رود. ما حاضریم برق خانه‌هایمان را قطع کنند اما برق گلخانه قطع نشود.» یکی دیگر از گله‌های این کارآفرین حوزه کشاورزی، وجود رقبای بزرگ و قدرتمندی مانند نهادهای عمومی غیردولتی است.

سادات در انتهای برنامه گفت: «تمام جوانان در همین آب و خاک می‌توانند بهترین تولید را داشته باشند. اگر گله‌ای داریم برای بهتر شدن شرایط است.»

کد خبر 6089241 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر